Karsk Våran Älskade Vovve <3

Till lördan så får han flyttar å det gör så ont i hjärtat!
Men vet att han kommer få det toppen bra där han ska bo för han ska nämligen flytta till mina fosterföräldrar å dom tog bra hand om mej när jag var liten så jag vet att dom kommer ta bäst hand om Karsken <3

Varför vi ska förflytta honom beror på att jag har fått en massa mer utslag efter att vi skaffa han, satt å kolla på bilder hur ja såg ut innan vi skaffa han å det var stor skillnad.
+ att vi bor i lägenhet nu och han behöver så mycke mer frihet än vad vi kan ge han, han mår bäst när han kan gå utan koppel och springa runt på en gräsmatta å leka å busa.
När vi skaffa honom så bodde vi i hus å vi trodde vi skulle bo i det huset tills vi fann ett nytt hus i sverige, men den planen gick ju i sönder tyvärr.

Det gör så ont, tårarna kom på mej när jag ringde å fråga christina om dom ville ha han, hon ville träffa honom en gång till innan hon skulle höra med bengt. Å det gjorde lite lättare i hjärtat när jag såg dom träffas för Karsk blev så glad när han såg henne å han blev så kär :)

Men men Karsk kommer alltid att vara våran bäbi å vi får åka å hälsa på han när vi vill..

Vi räddade honom ju från hans förra liv så därför vet vi att han alltid kommer att komma ihåg oss.

Meeeeeeen nu har ja världens klump i halsen som sitter där å gör ont å nu faller tårarna, varför gör det så ont att behöva lämna bort ett djur??!
Kanske för han är en stor del av våran familj?

Jag Älskar Dej Karsk <3
Jag vet att du kommer hamna i paradiset nu när du ska få flytta ut på landet!
Men hoppas du aldrig kommer glömma att vi älskar dej nu å för alltid! <3

bolltoker

RSS 2.0